Nov 29

Salutari dragi cititori, o sa fiu sincer de la inceput si va zic ca imi pare rau sa va dezamagesc. Acest articol nu este un tutorial sau orice veste legata de scena osx86 ci un tribut cat si inscrierea mea in concursul organizat de hostul meu( http://www.mxhost.ro/ ), la care sunt inregistrat de aproape 4 ani daca nu chiar mai mult, cu ocazia lansarii noii versiuni ai site-ului lor!

Aici puteti sa cititi regulamentul si detaliile concursului, cat si comentariile altor useri: http://www.mxhost.ro/noutati/premiem-bloggeri-cu-un-ipad/

O sa incep prin a spune ca sunt foarte multumit de serviciile oferite de acest host, nu am avut niciodata probleme grave cu el si suportul pentru clienti prompt. Serivciile oferite de ei sunt:

 1. Gazduire Web/Resller
 2. Inregistrare domenii
 3. Servere Dedicate
 4. Servere VPS
 5. E-Mail
 6. Certificate SSL
 7. Licente

Toate au un ratio pret/calitate excelent. Cum am zis anterior, sunt client la ei de aproximativ 4 ani, niciodata nu am fost nemultumit!

Acum sa mergem la design, e relativ nou, prima oara(cu designul nou) cand am intrat la ei pe site am crezut ca am scris gresit adresa, designul era total diferit de cel(e) avut(e) inainte. Personal, in calitate de freelance designer, il consider unu excelent, light-weight pentru ochi cat si pentru trafic, imi place in special de mult umbra de sub sagetile care indica locatia voastra in site.

Paleta de culori este alb/verde cu umbre(aka tonuri de gri), verdele fiind culoarea folosita la site de cand sunt eu client, o culoare care injecteaza viata in “marea” de alb al site-ului. Un alt element pe care il ador este logo-ul, mi se pare superb de simplist si minunat.

Sincer sa fiu nu imi amintesc daca e acelasi dinainte de redesign sau si el a fost facut special pentru noul aspect, oricum, imi place!

Ne deplasam catre footer: in noul design au incorporat <seamingless> icoanele pentru social networks (twitter / facebook ) si cel catre feed, ca design au optat pentru metoda clasica si stiala grey to color.

Concluzia: noul layout este minunat, din punct estetic cat si cel cod. Ii dau nota 9 pentru site-urile din categoria de business/hosting. 10 fiind rezervat rank-ului vesnic crescator de perfect!

Numarul ales de mine este: 7500 iar in eventualitatea in care a fost ales deja, aleg numarul 4060.

4 Responses to “MXHost – Servicii profesionale”

 1. Premiem bloggeri cu un Apple iPad | MxHost Says:

  […] http://osx86.2xstudio.com/?p=368 ( 7500 ) […]

 2. georgelucian Says:

  cam putine posturi…pt un forum de hackintosh 🙁

 3. Eddi. Says:

  Nu este un forum, este un blog 🙂 pe care doar eu il administrez. Postez cate un articol cand am timp.

 4. georgelucian Says:

  sry..era bn daca aveai posibilitatea sa pui si tutoriale,apps,kext,mai din cand in cand..cam rar..dar era bine k este in romana blog-ul..dar daca nu ai timp 🙁

Leave a Reply

"design by 2xstudio - code based on itheme by n.design"