Jul 26

Ce este Aergia?

Este o aplicatie de tip menulet creata de mine special pentru rutina zilnica de Osx86. O deschizi si va ramane pitita in menubar pana decizi sa o inchizi, este usoara si nu prapadeste resurse.

De la ce vine numele?

Aergia (Ἀεργία, “Inactivity”) is a goddess in Greek mythology, a personification of sloth and laziness.

Este numele deitatii ce intruchipeaza lenea.

Ce pot face cu ea?

Fiind o aplicatie creata din lene pentru a simplifica o rutina, poti face destul de multe cu ea, doar folosind un singur click!

The restart button: uses a script that bypasses normal restart routine, it’s for the systems that for some reason can’t restart normally. It was made for my laptop when it had this bug so results will vary, the restart may not be instant and can actually take a few minutes or not happen at all.

The sleep and shutdown are just there to complement the restart one.

Toggle Turbo States:  Este o functie folositoare pentru detinatorii de laptop pentru cand pleaca si doresc mai multa viata de la baterie. Momentan functioneaza doar pentru Chameleon bootloader (si derivatii) doarece altereaza Yes/No din Boot.plist DropSSDT. Presupunand ca acea functie afecteaza cumva laptopul vostru.

Toggle File Visibility: O functie simpla ce afiseaza/piteste fisierele invisibile.

Rebuild Kext Caches: Reconstruieste fisierul de system intitulat kextcache.

Kext installer: Un Kext Installer de baza, ce permite instalarea de fisiere Kext pe partitia activa sau pe alta la specificatia voastra.

Este gratuita?

Nu, descarcarea acestei aplicatii reprezinta acceptarea din partea dumneavoastra a unei cauze contractuale ce specifica ca imi veti da al 3-lea vostru copil nascut!  (Da, este gratuita!)

Alte informatii?

  • Este compatibila cu Snow Leopard (10.6) in sus , inclusiv cu Moutain Lion.
  • Are implementata o functie de update. Adica, atunci cand apare un update, puteti da click pe butonul “check for updates” si va descarca, daca este cazul, ultima versiune.
  • Butonul “x” nu micsoreaza sau ascunde fereastra, ci inchide aplicatia.

DOWNLOAD:

[dm]1[/dm]

Leave a Reply

"design by 2xstudio - code based on itheme by n.design"